Tietosuojaseloste

 Pinetta-Tuote Oy, y-tunnus 0132380-5.

Asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri; tietoja siitä, miten keräämme, käytämme ja säilytämme tietoja verkkosivustomme kävijöistä ja asiakkaistamme.

TIEDOT

  • Keräämme henkilötietoja rekisteröidyltä itseltään puhelimitse, verkossa, tapaamisissa, sähköpostitse tai muulla vastaavalla tavalla.
  • Keräämämme tiedot ovat lähinnä yhteystietoja, kuten nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite.
  • Käytämme dataa palvelun toimittamiseksi, kehittämiseksi ja laskuttamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseksi ja kehittämiseksi sekä markkinointiin.

 SUOSTUMUS

  • Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi otat yhteyttä yhteydenottolomakkeella, varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja. 
  • Huomaathan kuitenkin, että mikäli asioit verkkosivustollamme yrityksenä tai käytät palveluitamme yrityksenä, voimme olla sinuun yhteydessä toisena yrityksenä. Tällöin voimme tehdä markkinointiviestintää ilman, että olemme kysyneet yritykseltänne siihen lupaa. Tämän markkinointiviestinnän voi kuitenkin kieltää koska tahansa.
  • Pyynnöstäsi oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Tämä tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen pinetta(at)pinetta.fi tai postitse osoitteeseen:

    Pinetta-Tuote Oy
    Vahterantie 27
    24240 SALO

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin, mikäli laki sitä vaatii.

KERÄTTYJEN TIETOJEN TALLENNUS

  • Yhteydenottolomakkeilla kerättyjä tietoja säilytämme Pinetta-Tuotteen omassa tietokannassa, joka on turvattu palomuurin taakse suojatulle serverille rajoitettujen käyttöoikeuksien avulla.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT JA LINKIT

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

TIETOJEN SUOJAUS

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Rekisterimme käyttöoikeus on vain niillä palveluksessamme olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

  • Säilytämme tietoja suunnitelmallisesti ja vain niin pitkään kuin se on tarpeen, jotta pystymme toteuttamaan tässä selosteessa mainitut käyttötarkoitukset. Joitain tietoja saatetaan säilyttää kauemmin, mikäli laki meitä siihen edellyttää.

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia.
  • Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, astuvat ne voimaan välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

KYSYMYKSET JA PALAUTE

  • Mikäli haluat päästä: katsomaan, muokkaamaan tai poistamaan sinua koskevia tietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse pinetta(at)pinetta.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja.